Jackson Pearce – Bloedzusters****

bloedzusters

De zusjes March zijn heel close. Scarlett is de oudste en is voor het leven getekend na een aanval van weerwolven. Ze is een soort bloeddorstige versie van Roodkapje geworden, met rode mantel en al. Alleen heeft zij messen bij zich om op wolvenjacht te gaan. Ze wil haar zusje en alle andere meisjes beschermen tegen die kwaadaardige wolven. Zij eten en verscheuren jonge meisjes en dat moet voorkomen worden.

Rosie is heel anders. Zij is het zat om zo beschermd te worden door haar oudere zus. Ze wil ook jagen op wolven, ze is er immers al jaren klaar voor. Ze heeft ook andere dromen. Haar zus leeft voor het jagen. Maar Rosie wil ook weleens een dag normaal zijn en bijvoorbeeld op dansles gaan. Ze is een tiener en valt als een blok voor Scarlett haar beste vriend Silas. Silas is ruim een jaar weg geweest, maar is nu weer terug bij zijn vroegere buurmeisjes. Hij is ook een dodelijke jager en samen met Scarlett een perfect team. Rosie weet niet of ze nu voor Silas moet kiezen of voor haar zus en dat vreet aan haar.

Ondertussen worden er steeds meer jonge meisjes aan stukken gescheurd en ze weten dat er iets aan de hand is. De wolvenclans lijken zich samen te voegen en zich klaar te maken voor iets groots.

Maar kunnen ze dit met zijn drietjes wel aan, zijn ze nog wel een team?

De kat Duvel vind ik ook erg leuk in dit verhaal, hij doet zijn naam eer aan!

Dit boek is bloederig en spannend. Je leest m vrij snel achter elkaar uit. De hoofdstukken zijn wel wat lang. Je ziet het verhaal uit de ogen van Rosie en Scarlett. Dat staat er steeds bij, wie het is aan het begin van elk hoofdstuk.

De cover spreekt ook voor zich…Het rood van de mantel. Twee hoofden, van de zussen…En een wolvenkop.

Fenris heten de weerwolven in dit verhaal. Het getal 7 speelt een rol in dit verhaal. Hoe of wat, moet jezelf achter komen. Erg goed geschreven horror/fantasy verhaal.

Vlot geschreven en een echte aanrader voor weerwolven fans zoals ik! 4 sterren****

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s