Film Recensie: PAN (2015)*****

1q

Dit is het verhaal, voor het sprookje.Pan-film-posters-full-celebrity-watchdog-insert-

Hoe is Peter ooit in Neverland terecht gekomen? Dit gaat over zijn leven voor de Lost Boys. En over Hook voordat hij een slechte piraat werd.

Peter groeit op in een weeshuis met zeer strenge nonnen. Hij komt erachter dat er snachts steeds jongens verdwijnen uit de slaapzaal. Samen met zijn vriendje Nibbs, besluit hij erachter te komen wat er aan de hand is.

pan-movie-review

In Neverland komt hij bij Blackbeard terecht. Daar werken alleen jongens en mannen in de mijn. Er is iets te delven in die mijn en Blackbeard moet het hebben.

Blackbeard is een geval apart en hij zingt Nirvana. Zijn haar is nog vreemder, maar dat moet je echt zelf in de film gaan zien!

panmoviestill-xlarge

Peter moet zien te overleven en hij komt al snel James Hook tegen. Samen gaan ze op zoek naar Peter’s moeder. Hook heeft een zware stem, maar komt zo nu en dan jongensachtig over. En het andere moment meer Indiana Jones.

Pan-Movie-Poster-Garrett-Hedlund-Hook-450x270

De arme Hook valt steeds hard op zijn gezicht en krijgt rake klappen. Er zit veel humor in deze film.

Hook heeft een oogje op Tiger Lily, maar zij plaagt hem steeds. Het zorgt voor hilarische momenten.

rooney_mara_tiger_lily_pan-wide

De Neverlandvogels vond ik ook erg mooi gemaakt…Wat een grote vogels!

Smee is ook een jonge versie, deze vond ik ook echt zeer goed gecast. Wat een leuke versie van Smee!

635797468283870082-PAN-FP-0324

Ze moeten de elven redden voordat Blackbeard ze allemaal onschadelijk maakt.

De scene in de kabelbaan is echt prachtig! Alsof je er midden inzit.

tumblr_nv825zNesh1r8q1s0o1_500

In deze film is Blackbeard de slechte piraat en Hook is nog erg jong en goed van karakter. Deze Hook staat mij echt aan. Er zit een scene in, dan zie je wel iets van de oudere Hook terug : Zijn angst voor krokodillen. Ik ben Hooked, wat moet ik nog meer zeggen? Heb de standee van Hook niet voor niks mee naar huis genomen. Deze film is echt een aanvulling in het 3D genre en een must voor de fantasy liefhebbers.

Het is een echte 3D film, dus hou je goed vast. Af en toe een beetje een achtbaan idee en er vliegt je vanalles om de oren! De 3D effecten zijn echt prachtig en de beste tot nu toe.

Natuurlijk zie je ook Tinkerbell nog even. Maar het moment is zo weer voorbij. Maar hoe deze elven eruit zien, dat moet je zelf beleven. Het is zo gefilmd, dat je vaak meekijkt vanaf een schip. En veel dieptes om in te vallen zijn er ook. Prachtig, niet van echt te onderscheiden.

Pan-Movie-Levi-Z-Miller-As-Peter-Pan-Images-05154

Ik kijk alleen maar naar films die me goed lijken…Maar deze vond ik beter dan The Scorch Trials, vanwege het verhaal en de 3D! En Hook Natuurlijk! De cast is gewoon super goed. Iedereen zit perfect in zijn rol. Hugh Jackman bijna onherkenbaar! 5*****

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s