Blogtour: Wolvinnen van Otrostaadt

Cover

Ik doe mee met de blogtour, hier het persbericht:

Persbericht Wolvinnen van Otrostaadt

Op 25 juni verschijnt bij Quasis Uitgevers Wolvinnen van Otrostaadt van Jasper Polane. Dit is het derde deel van de succesvolle serie De Onzichtbare Maalstroom.

Wolvinnen zal vrijdag 24 juni vanaf 16:00 uur feestelijk gepresenteerd worden bij boekhandel De Kler in Leiderdorp. Jasper Polane zal uit het boek voorlezen en signeren. De maandag daarna, 27 juni, gaat er een blogtour van start. Twaalf dagen lang maken Wolvinnen en de auteur een rondgang langs de leukste boekenblogs. Elke dag wordt het boek op een andere blog besproken, zijn er interviews en winacties.

De eerdere delen van de Maalstroom-serie werden zeer goed ontvangen. Het eerste deel Lege steden uitgeroepen tot het Populairste Boek op de lezerssite Hebban.nl en werd het genomineerd voor de Hebban Award voor het Beste Fantasyboek van het Jaar. Vorstin van de Kou werd geprezen door fantasy-grootmeester Peter Schaap met: ‘In één woord: meesterlijk!’

Kijk voor meer informatie op www.quasis.nl.

blog1

Flaptekst

Een raadselachtige moord, waarbij slechts gemummificeerde resten achterblijven. Als er meer slachtoffers vallen gaan Edison Walraven en Heike Krim op onderzoek uit. Al snel blijkt het om een seriemoordenaar van bovennatuurlijke komaf te gaan. Het wordt een race tegen de klok om de dader te vinden, terwijl persoonlijke problemen de zoektocht bemoeilijken.

Een wereld van hen verwijderd is Heikes zusje Lise toegetreden tot de geheimzinnige IJzeren Toren, een opleidingscentrum van de inquisitie. Wanneer er strijd uitbreekt tussen de leerlingen neemt Lise een verschrikkelijke beslissing.

WOLVINNEN VAN OTROSTAADT verhaalt over aarzelende liefde, onstuimige wraak, blijde verwachting en gruwelijk noodlot. Het is het derde deel van Jasper Polanes fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.
Quasis Uitgevers publiceert boeken in de fantastische genres: fantasy, sciencefiction, bovennatuurlijke thriller en horror. Binnen deze genres wil Quasis verrassend en anders zijn. Niet standaard, maar net een beetje grensoverschrijdend in vorm, thema en genre. De uitgeverij wil de markt van Nederlandse fantastische literatuur stimuleren en lezers meer opties te geven in hun keuze van auteurs en thema’s. Het genre niet alleen in aantallen laten groeien, maar ook de breedte op te zoeken.

Jasper Polane is schrijver, uitgever en oprichter van Quasis. Als scenarist schreef hij tekenfilmseries voor televisie. Zijn debuut Lege steden (2014) werd genomineerd voor de Hebban Award voor het Beste Fantasyboek van het Jaar. Het vervolg Vorstin van de Kou verscheen in 2015. Hij woont met zijn gezin in Leiderdorp.

Boekgegevens

Titel : Wolvinnen van Otrostaadt

Auteur : Jasper Polane

Uitgever : Quasis Uitgevers

Isbn : 9789492099150

Druk : 1ste druk, juni 2016

Omvang : 296 pagina’s

Winkelprijs : € 18,95. Verkrijgbaar bij de boekhandel, internetboekhandel en uitgever.

blog2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s