Theo Barkel-Shadajaël: Genadeval****

genadevl

 

Dit verhaal is een echte aanrader! Het is geen nieuw boek, het komt uit 2006. Maar is nog steeds te koop. Je gaat mee naar de wereld van Shea en de priester Kalder. Kalder is houdt zich bezig met zeer vreemde gevallen en verschijnselen. Hij probeert de wereld te verlossen van het kwaad. Demonen waren rond op onze wereld, alleen zijn ze (meestal) niet zichtbaar. Kalder komt Shea op het spoor en ziet dat er iets goed mis is met deze jongeman. Hij wil hem helpen om zijn leven en lichaam weer terug te krijgen. Kalder is best een aardige kick-ass-priester. Geweldig.
Ondertussen worden er steeds meer dode mensen gevonden, die verschrikkelijk zijn toegetakeld.
Bij de patholoog is het spitsuur. En ze maken daar hele vreemde dingen mee. Dood is dood toch? In hun omgeving is dat drastisch aan het veranderen.  Zombies waren er rond in het donker. Pas op dat ze je niet grijpen! Er blijft weinig meer van je over…….Heerlijk zombie verhaal en het heeft de nodige donkere humor. Ik heb er echt van genoten. Als je dol bent op horror, moet je deze echt gaan lezen. Het heeft Zombies, bloederige taferelen, demonen en bezetenheid.
Het boek is niet zo dik. Ongeveer 100 bladzijdes maar zeker genieten geblazen!

Dit was Boek 1. Ik viel voor de cover, maar heb op Elfia ook meteen deel 2 meegenomen. Het is maar goed ook want boek 1 eindigt op een manier , dat je meer wilt. Het kan niet anders…..Het vreet aan je.
Ik blijf nu geheel in de sfeer van het verhaal qua taal. En als een verhaal aan je blijft vreten, met of zonder tanden, dan ben je blij dat je deel twee snel op kunt pakken!
En ik snap dat ik het niet na middernacht mocht lezen;-). Schaduwen kunnen rare dingen doen.

4 sterren****

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s