Blogtour: Nirwana

Nu eens een keer een bericht van mij: VOOR het lezen. Ik heb hoge verwachtingen van dit boek. Ik vind alle verhalen van Terrence spannend en zeer goed, dus kan niet wachten!  Mijn mede bloggers zijn er dolenthousiast over. Ik spring deze week in het verhaal Nirwana en ga er van genieten. Mijn recensie komt eind maart/begin april online. Dus over 7-12 dagen staat hij online. Houden jullie deze pagina in de gaten?

**********************************************************

Waar gaat Nirwana over?

Een nieuwe tijd
Een nieuw getto
Een nieuwe drug
Een verslaafde
Een vermiste dochter
Een vader op zoek

Terrence Lauerhohn heeft zichzelf voor een derde maal op een rij overtroffen met een thriller. Was zijn eerste boek De negen cirkels volgens zijn woorden Dark Fantasy met een knipoog, Wegversperring paste volgens trouwe lezers prima tussen de Stephen King boeken. Met Nirwana raakt hij vlijmscherp wat verslaving met iemand kan doen.

Deze fantasy-thriller speelt zich af aan de onderkant van de samenleving, in een milieu van drugsverslaafden en hoeren in het denkbeeldige Laatste Arrondissement. Om aan geld te komen en drugs te kunnen scoren bieden de bewoners van het getto allerlei seksuele diensten aan. De politie wordt aangeduid met Stapo en de bendeleden die zorgen dat mensen aan hun gerief komen worden de Kortwiekers genoemd. Nirwana is de naam van de drug waar het de verslaafden om te doen is. De functie van het Laatste Arrondissement is om alle andere arrondissementen schoon te houden. In dit universum van seks en drugs is een vader op zoek naar zijn dochter. De zoektocht leidt hem naar de meest afgrijselijke uithoeken in een overtuigend en krachtig verhaal dat niet minder verschrikkelijk is. In dit verhaal draait het om overleven en de kritische noot van de auteur op onze huidige maatschappij is evident: het Laatste Arrondissement ligt in Stad Holland. Net als ‘Wegversperring’* van de auteur een apocalyptisch verhaal dat sterk en fantasierijk verteld wordt.

Hierdoor krijg ik er echt enorm veel zin in! Het boek ligt me al en tijd aan te staren, maar ik heb mezelf moeten bedwingen. Pas lezen rond mijn blog-datum;-). Nu ben ik aan de beurt!

******************************************************************

Hier kun je een youtube-verslag vinden van de Meet & Greet: https://www.youtube.com/watch?v=IQmBRirbU8Y&feature=youtu.be

*************************************************************

 

Leesfragment kun je hier lezen: https://www.ambilicious.nl/boeken/fragmenten/Leesfragment_Nirwana-Terrence_Lauerhohn-Ambilicious.pdf

Terrence op Facebook: https://www.facebook.com/terrence.lauerhohn?fref=ts

Website: http://www.123website.nl/lauerhohn/

******************************************************************

Eerste druk:

Wil je de oude druk ( Hierboven) nog hebben? Dan moet je erg snel zijn, want de eerste druk is bijna uitverkocht. De tweede druk krijgt een nieuwe cover. Deze is ook weer prachtig mooi! Dit is de nieuwe cover:

nirwana1

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s