Mel Odom – Buffy the vampire slayer : kwaadaardige sprookjeswezens 


In dit boek volg je Buffy en haar vrienden op een bijzondere missie. Ze moet het park vampier vrij maken,  maar komt erachter dat de vampiers iets zoeken bij een archeologische   opgraving.

Willow past op een baby die ineens verdwijnt uit zijn wieg. Een vreemd wezen met vleugels komt er voor in de plaats. Wie zal haar geloven. Cordelia, Oz en xander schieten haar te Hulp. 

Kunnen ze de baby levend terug vinden?  Ze volgen een spoor van Nog meer verdwenen baby’s.  En komen erachter dat ze met boosaardige elfjes te maken hebben. Ze laten Willow niet meer met rust.

Ook Angel duikt zo nu en dan even op.

De schrijfstijl is luchtig. Het lettertype erg groot.  Het is een leuk tussendoortje. Ergens weet je al dat Buffy en vrienden het wel redden. Dat was in de serie al zo. Het komt altijd goed. Ook al is het op het nippertje  . Het is en blijft leuk om terug te stappen in die wereld. Veel donkere humor. 

Wel is Buffy nog steeds een personage die ik soms echt TE vind. Ik was altijd gek op Oz en Angel en dat ben ik nog steeds.  Ik geef het boek 3***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s