Paul van Loon- Altijd bijten de buren

altijdbijtendeburen

Dit is het tweede deel over de familie Rip. De Rips zijn heel muzikaal en spelen heel veel kerkhoven en begraafplaatsen plat. De doden zijn dol op hun muziek en verlaten graag hun graf, om ze live te zien spelen. Op een dag wordt hun moeder ontvoerd. De ontvoerder eist een koffer vol met geld….. Hoe kunnen ze aan het geld komen? Dan krijgen ze de kans om mee te doen met een talentenjacht. Als ze eenmaal een hit hebben, kunnen ze hun moeder terug kopen!!!! Maar gaat dit lukken?

Het gezin is niet doorsnee. Een vampier, skelet, geest, weerwolf, zombie en mummie maken deel uit van het deze familie. Ook een aparte kat en een rat met eigenaardige trekjes. En de buurman Knieper is helemaal een geval apart. Hij heeft ook nog eens hele vreemde kippen!

Het is weer een verhaal vol humor, met hier en daar een illustratie. Weer de echte Grumor die je van Paul gewend bent! Leuk voor jong en oud om te lezen! Voor je het weer is het boek alweer uit. Deze familie heeft een bijzonder leefpatroon. Hun normen en waarden liggen ook mijlenver bij ons uit de buurt. Dit zorgt voor veel grappige momenten. Toch is het ook best spannend. Je wilt weten wie hun moeder ontvoerd heeft. En of ze in een stuk terug komt, ipv in mootjes! 4****

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s