Dutch Comic Con : Winter Editie 18 november 2017


Wat een aankomst op centraal station zeg! Al zoveel mensen in prachtige kostuums!  Ik moest toch wachten op Wendy, dus kon even genieten van het mensen kijken!  Het was wel steenkoud op het station!  Eenmaal binnen eerst even gekeken wat we eerst gingen doen. Genietend van de mooie art liepen we naar achteren, daar stond uitgeverij Celtica.  Enorm gaaf om Cynthia Fridsma in het echt te zien. Ze heeft een superlief stukje in mijn boek geschreven. Lekker staan kletsen. 


Ondertussen werd het steeds drukker en warmer. Wat een bezoekers!  Wij hebben af en toe even ergens gezeten op een cool plekje. Dat was heerlijk bijkomen en kon je meteen weer kostuums kijken ook! 


Bij Quasis stonden Sophia Drenth en Anthonie Holslag ook. Foto’s gemaakt. Ik had een cadeautje mee voor Anthonie.. maar vergat het te geven. Dus dat heb ik later op de dag nog gedaan.  Ik had nog een paar on gesigneerde boeken van mee. En die heeft hij gesigneerd.  En ik kreeg het boek over Ronny de spin mee. Nog eventjes met Sophia gesproken. Jasper tekende iets moois in mijn boek. En de splinter van hem meegenomen.  


Meteen daarnaast stonden de auteurs van Godijn Publishing.  Ik heb al hun boeken al gelezen.  Johan trok een winnaar uit de lootjes. Tussen de praktijken door, want hij had het vrij druk. Heerlijk om te zien dat zijn boek het zo goed doet. Ik had nog wat leesvoer voor hem mee ook. Sonn had ook een verrassing voor me. Echt super lief☺. Zijn oorlogsverhaal en twee bundels. In de ene bundel stonden ook twee andere auteurs van Godijn. Dus kon ik ook meteen laten signeren.  Wendy heeft Johan zijn boek nog gekocht. 


The walking dead stand van Fox is ook zo gaaf. In de rij staan is al leuk. Pas op voor de zombies. Blijf bij de ramen vandaan! Een hartaanval is een gevaar dat op de loer ligt! Eenmaal binnen schrik je echt. Ik nog heel stoer zeggen dat ik blij ben dat die zombie geen kant op kan. Zie ik iets gluren achter het gordijn. En deze kon heel snel lopen.  Ik stond als versteend. Hopend dat ik een schutkleur had. Ik kreeg een geweer. Maar kon niets meer. Afijn. Zombie apocalypse overleef ik dus niet. Al moest ik volgens de man die me het geweer gaf wel durven. Aangezien ik een captain america shirt aanhad. Tja. Lol ik ben een grote bangeschijterd 😂! Even op de foto aan het eind. Kijkend naar Negan. Die heb ik de afgelopen afleveringen gemist!  Waar is hij? Daarna ff op de foto op de veranda.


Daarna Zilverspoor gezocht.  We kwamen Mathijs Hulster  en Robert Bijman onderweg tegen. Ze gingen naar de Cozy Corner om te praten over boeken. Met Jeanette NG en Jen Campbell  Later zijn we daarbij aangeschoven.  Eerst even naar Hannes Wielant. Ik was de vorige keer al om: zijn boek moest ik hebben! Erg leuk om hem weer eens te spreken.  Ik ben reuze benieuwd naar zijn boek!  Ian was er ook een keer.  Boek twee laten signeren.  Boek 3 komt er ook. Maar ik moet eerst de tweede lezen. Ik heb zoveel keuze uit boeken…. Wat een rijkdom 😂.  Sebastiaan Koen stond er ook met zijn debuut. Deze staat nu ook op mijn verlanglijstje.  Barry nog even gesproken en daarna naar Peter  (van Terra Fabula en Gustaaf Glibber ). Daar kreeg ik ook leuke dingen te horen. Heb monster Kermis meegenomen.  Hij is zo heerlijk enthousiast. En ik word enthousiast van zijn boeken.  Als je eenmaal fan bent van een auteur blijf je hun boeken kopen.  Stapje voor stapje dat wel. Hahahaha. Je kunt niet alles meenemen. Eigenlijk verander ik in een hebberig persoon. Maar mijn budget laat het niet toe. Dus rem ik sws af. Met pijn in mijn hart schuif ik aankopen door voor de volgende keer. 


Daarna naar de pop-upstore van ABC geweest.  Daar zaten Corine Duyvis en Martijn Adelmund naast elkaar. Wendy liet haar splinter signeren.  Ik kreeg een prachtig mooi exemplaar van de Toverlantaarn. ( Mijn eigen exemplaar heeft heel wat voor zijn kiezen gekregen.  Enorm lief van Martijn En ZIJN Vrouw Catalijn.  Ik ben er zo blij mee! En ik hoop dat er nog meer boeken in deze serie gaan komen😉. Corine heeft ook nog een coole boodschap in mijn boek geschreven. 


Daarna zijn we naar de andere hallen geweest. Even bij het podium gekeken naar Tom Hopper. Ik heb gewoon een van mijn favoriete piraten gezien uit Black Sails. Hij klinkt zo very english.  Heerlijk. 


Wat ik altijd het mooiste vind van DCC : The house of wax. Deze keer is het een Freakshow.  En wat is het weer mooi!  Een enge tweeling.  Vrouw met de baard. Reuzebaby. De dood.  Wolfman.  Psycho’s. Enge clowns. Mensen met wolvenkinderen. Een fakir. Een spinnenman. Vrouwen met extra ledematen.  Wow. Prachtig!  En king Kong is er ook. Eromheen staan standjes.  Zodat het op een kermis lijkt. Eendjes vissen.  Schiettent. Maar een creepy sfeer. Een echte monster Kermis! 


Je kon ook op de foto met een Grimm achtergrond. Zo gaaf. De serie is goed!  Ik lig wel een beetje achter met kijken. Maar ben wel fan! Mooie foto is het geworden! 


Bij wizardwear kon je op de foto, rennend achter je bagage karretje.  Naar de hogwarts express.  Deze foto heb ik nog niet gezien. Komt oline zodra ik m heb.


De ghostbusters waren ook aanwezig.  Die auto wow!  Maar wat dacht je van hun stand? Mooie props!  En ook daar kon je op de foto in een monsterstoel met enge armen.  Deze foto is ook nog niet klaar. Erg benieuwd. Deze had een groen scherm. Dus wat zit er achter de stoel op de foto?  Ik laat het jullie zien zodra de foto binnen is!

Hierna nog even art gekeken en nog een mooie bladwijzer gekocht.  Vorige keer ook bij dezelfde artiest. Mooi!  Ben fan van die art! 

Hierna zijn we langzaam op huis aan gegaan. Helemaal kapot en schor van het hard praten  (en de rook wsl). Wat een dag weer! En wat Gaaaaaaaaf….. Dutch comic con is gewoon het leukste en mooiste!  Ik heb alweer zin in de volgende! 

Gedeelte van mijn buit:

Tot de volgende keer! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s