Charmed- De betovering begint

Dit is het eerste boekje in de Charmed Classics serie. Het verhaal begint kort voordat de zusjes ontdekken dat ze heksen zijn.

Er worden vrouwen op een vreselijke manier om Het leven gebracht. Het zijn niet zomaar vrouwen, maar heksen. Een duistere magiër zit achter ze aan. Dit baart de zussen, Prue, Piper en Phoebe éérst niet veel zorgen. Maar als Phoebe weer bij haar zussen gaat wonen, slaat hun onbezorgdheid om in angst. Phoebe ziet het boek der schaduwen op zolder liggen. Ze spreekt een spreuk uit en voelt de kracht ontwaken. Maar Piper en Prue geloven haar In eerste instantie niet. Totdat er vreemde dingen gebeuren en hun krachten beginnen te ontluiken…. Vanaf dat moment weten ze dat ze op het moordlijstje van de magiër staan. Hoe houden ze dit tegen? Deze hele wereld is nieuw voor de zussen.

Het is een heerlijk tussendoortje dit dunne boekje. Dan weet je meteen weer, hoe het ooit allemaal begon. De vaak mopperende Prue, de goedgelovige Piper en de rebelse Phoebe, laten je even lekker wegdromen in hun wereld. De magie komt hierdoor een beetje terug.

Vrij simpel geschreven en leest hierdoor vlot. Een aantal grappige momenten, maar ook de interactie tussen de zussen, nemen je weer mee terug naar de tv-serie. De tv serie was geweldig, de boeken halen het er niet bij, maar komen wél in de buurt. 3***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s