Veldhuis en Kemper – Geloof ons nou maar

Wat ben ik blij dat ze weer samen op het podium staan! Ik heb gisteravond echt dubbel gelegen van het lachen. Tranen over mijn wangen en overal spierpijn. (Nu nog steeds).

Geloof mij nu maar is een voorstelling waar Remco en Richard vertellen over hun leven. Hun leven zonder elkaar. Het heeft veel bij ze losgemaakt. En ze gaan lekker te keer😁. Het is persoonlijker dan ooit. En daardoor komt het ook erg dichtbij!

En plantenspuit gaat nooit meer hetzelfde zijn. Maar ook in Veel dingen kun je iets herkennen. Neem nu Richard zijn Irritatie lijstje. Daar staan dingen op die je herkent. En waar je het grondig mee eens bent. En Labello gaat ook nooit meer hetzelfde zijn. Verlengsnoeren en haspels ook niet trouwens.

Natuurlijk komt Remco zijn avontuur bij The Passion ook voorbij. Het leven thuis, hun vrouwen en de zorg voor de kinderen. Richard zijn schampschot……

Het komt allemaal erg spontaan over en bovenal : Echt. Ze weten je te raken in je hart… En je lachspieren….Ze zagen er ook heel erg goed uit. Fris en fruitig en gelukkig. Ze genieten van het spelen en dat voel je als kijker echt!

Remco doet stemmetjes van bekende mensen. Die van Thomas Acda is geweldig. Maar Freek de Jonge ook. De lachmomenten worden afgewisseld met mooie liedjes. Deze liedjes raken je echt.

Ik weet niet of het door de gekkiggeit kwam ( dit schrijf ik bewust met een t, juist vanwege een van de onderwerpen), maar zo nu en dan waren ze echt hun tekst kwijt. En moesten ze behoorlijk lachen. Het geluid moest er ook aan geloven.

Ik had dit echt even nodig. Heb er veel energie door gekregen. Na een rot periode een avondje plezier hebben, is een goed medicijn. Komend weekend mag ik ook weer los (even helemaal geeken en mensen kijken op Dutch Comic Con samen met mijn bestie Wendy).

Ze bruisen van de energie (en hoe). Voor mij blijven ze toch echt nummer 1 van Nederland. Ze hebben elkaar gemist en wij hun. Heb ze natuurlijk wel solo gezien, wat ook echt geweldig was. Maar samen zijn ze gewoon super geweldig.

Zeker gaan kijken! Als je wilt weten waar al die gekkiggeit over gaat……

Je moet dit zelf meemaken:

Geloof mij nu maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s