Nieuw: Marli Stories

Marieke Frankema heeft leuk nieuws! Lees haar bericht hieronder :

Hallo leesliefhebbers,

Ik heb mogelijk iets leuks voor jullie.
Vanaf 9 april begin ik met Marlistories, een kruising tussen een digitale boekenbox en een boekabonnement. Elke week krijg je het volgende stuk van een boek (door jou gekozen en door mij geschreven) in je mailbox met allemaal leuke extraatjes. Zo spaar je in een jaar tijd een heel boek bij elkaar. Als de woorden op zijn, kun je verder genieten van bijvoorbeeld muziek, achtergronden, bijpassende filmpjes, plaatjes, het audioboek van het verhaal, extra verhalen en alles wat ik verder leuk vind om met je te delen.
Mijn verhalenbundel Sprankels (2014) krijgt de eer om Marlistories af te trappen met elke maand een afgerond fantasy-verhaal met toffe extraatjes.
Een maand later (4 mei 2018) gaat Verblind van start, een contemporary Young Adult romance roman over Melissa Jansen, die op de musicalopleiding tegenspeelster wordt van de geweldige Nathan de Wilde. De grens tussen acteren en werkelijkheid vervaagt. Kan Melissa haar hart vertrouwen, of is liefde als theater: een prachtige illusie?
Nog een maand later (1 juni 2018) zal Dansen tot de zon komt, een Young Adult fantasyroman, in Marlistories worden opgenomen. Dit verhaal gaat over Machteld, dochter van een molenaar, die dansles mag gaan geven aan Albaric en Vallerie, zoon en dochter van Heer Telfour. Machteld en Vallerie worden verliefd op elkaar, maar een relatie tussen de twee meisjes is absoluut uitgesloten. Machteld moet terug naar huis, net wanneer er een uitbraak dreigt van allesvernietigende Toverij. Dan neemt Vallerie drastische maatregelen om Machteld bij zich te houden. Zo drastisch, dat er doden zullen vallen. Het spannende aan Dansen tot de zon komt is dat het verhaal nog niet af is. Ik neem jullie mee in de achtbaanrit die schrijven voor mij is.
Een abonnement op Marlistories kost € 1,99 per maand en eindigt na een jaar, wanneer je het boek compleet hebt.
Maar let op… De eerste maand is tijdelijk gratis! Neem een proefabonnement, dan kun je in alle rust bepalen of jij net zo blij wordt van Sprankels, Verblind en/of Dansen tot de zon komt als ik. Of schrijf je meteen in voor een heel jaar, en krijg nog meer voordeel! Ga naar http://www.marlistories.nl voor meer informatie en schrijf je in!

Lieve groeten, Marieke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s