Morgan Blade – Muse Academy : Zwarte Magie

Dit is het tweede boek over Muse academy. De uitverkorenen zijn allemaal thuis voor kerst, maar missen elkaar enorm. Imp (Imogen) probeert te genieten van het normale leven. Maar als ze naar een signeersessie gaat, krijgt ze een voorspelling van het Orakel van Delphi. In eerste instantie denkt ze, dat er weinig aan de hand is. Maar op veel plaatsen in de wereld, is er iets vreemds aan den hand. Het weer gedraagt zich zo extreem, het is gewoon onmogelijk. Hier is magie bij aan het werk. Ze hebben ook Nog eens allemaal een droom over een jongen met hele vreemde ogen. De vrienden worden al snel weer op pad gestuurd om de wereld te redden van het kwaad. Als ze falen is dit het einde van de wereld.

Het stuk in de tuinen vond ik echt zo gaaf. Planten met maar een doel: je te pakken krijgen. In elke hoek , kan Het gevaar op de loer liggen. Ze krijgen veel voor hun kiezen.

Het is weer ontzettend spannend en zit bomvol actie. Ook zit er de nodige humor in tussen de uitverkorene vrienden. Veel Griekse mythologie komt er voorbij, maar op een speelse manier. Het zit zo in Het verhaal gemixt dat het een echte pageturner is en blijft.

De Magische krachten zijn allemaal anders, maar worden zo goed beschreven dat je het als een film voor je ziet. Het leest vlot en ik ben echt fan. Er komen nieuwe personages bij, maar ook oude zijn weer van de partij. Mijn favoriet is nu Jayden. Hij verdient zo’n mooi leven. Wil hem het liefste een knuffel geven, zo nu en dan.
Ik kijk weer uit naar boek 3, nu al. Ik geef het 5 dikke sterren******

4 thoughts on “Morgan Blade – Muse Academy : Zwarte Magie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s