2019: een einde en een nieuw begin!!!!

Ik ga dit jaar iets minder bloggen. Dat deed ik al door omstandigheden. Mijn nieuwe jaar begon met pure horror. Mijn cavia Puck raakte haar oog kwijt. Ze kwam de operatie goed door. Maar kreeg daarna een ontsteking in de wond. Mijn en haar leven bestond de eerste weken van 2019 dus uit medicijnen schema’s en voedings schema’s om haar op de been te krijgen. Haar hechtingen gingen eruit op 17 januari en ze was officieel genezen. Het leven met 1 oog ging al weken goed. Ook zonder de medicijnen. Maar ze ging maar niet eten. Viel veel af. Ondanks het bijvoeren en dat ze enorm heeft gevochten om bij ons te blijven, kneep ze er op 18 januari tussenuit. Dat gaf een klap, omdat we nog hoop hadden dat ze weer zelf zou gaan eten. Ik heb haar heel lang vastgehouden en wist dat ik haar los moest laten. Ze was op. En dat is heel wrang, omdat ze zo graag bij ons wou blijven. Maar het mocht niet.

Een paar dagen later kreeg ik prachtig nieuws. Ik heb een baan! Bij de plaatselijke boekenwinkel. My natural habitat. Ik begin in februari. Ik ben hier echt zo blij mee. Daarom is 2019 ook een nieuw begin voor mij.

In 2018 veel hoogtepunten gehad, maar ook de nodige dieptepunten. 2019 begon dus ook zo. Ik zal Puck altijd blijven missen. En ik blijf bloggen. Alleen plan ik alles in, op een dag dat ik er alle tijd voor heb. Lezen doe ik ook iets minder. Ik lees dus niets of weinig als ik moe ben. En dat ik moe was, zal iedereen begrijpen. Maar ik heb gewoon minder tijd om te lezen en daar ben ik gewoon eerlijk in. Maar ermee stoppen doe ik nooit. Het is mijn favoriete manier van ontspanning.

Ik kan nu weer naar de toekomst kijken.

Nieuwe baan. 2 nieuwe knotsgekke cavia’s, die Puck ook missen. Mooie evenementen op het programma: 2 × DCC en waarschijnlijk ook 2x Boek10 (als ik vrij krijg natuurlijk).

Vandaag is mijn vrije dag. Ik blijf de komende maanden nog post lopen. Heb het overlegd met leidinggevende en heb iets meer vrijheid gekregen. Ik vind mijn rondje lopen namelijk erg fijn. En ze vinden niet snel een vervangster voor zo’n grote wijk. Dus ik blijf. Maar het kan zomaar zijn, dat ik het van de zomer op zeg. Ik zie het wel. Voor nu geniet ik er nog van, het buiten zijn en bewegen.

Fijne dag!