Blog op een laag pitje

Lieve mensen,

Ik vind het heel moeilijk om deze keuze te maken…

Maar ik zet deze blog nu echt op een laag pitje. Ik voel me al een tijdje niet goed. Dacht eerst dat het de griep en oorpijn was. Dat klopte. Toen de oorpijn was verdwenen, leek ik op te knappen, maar niets is minder waar. Had het afgelopen weekend een gigantisch zeer hoofd. Mijn energie lijkt steeds minder te worden…..

Ik heb vorige week bloed laten prikken. Vrijdag tegen de avond kreeg ik een telefoontje van de huisarts. Ze hadden er al een paar dingen gevonden, de rest komt deze week…..

Voor nu ben ik doodmoe, trillerig, geen concentratie, heb pijn op verschillende plaatsen en helemaal geen energie…..

Uit de bloedtest kwamen een paar dingen. Mijn bloed neemt bepaalde dingen niet op. Terwijl ik er genoeg van binnen krijg…. Nu extra tabletjes, maar ik voel geen verschil. Ik hoor deze week meer van de dokter, maar ik ben zomaar bang, dat het na bijna 18 jaar weer mijn beenmerg is. Deze onzekerheid, maakt me zeer ongerust. Het kan natuurlijk vanalles zijn. Maar dit knaagt wel aan me. Want het gevoel dat ik toen had, lijkt er echt op. En als ik iets niet wil… is het dat wel….

Ik heb nu de knoop doorgehakt en wil gewoon fit worden, mezelf weer zijn. Daar is veel rust bij nodig. En die moet ik nemen………Ik hoop dat het allemaal meevalt en dat het goedkomt via de tabletjes.

Dus blog even niet (tenzij er al iets in de automatische planning staat). En ik ga ook niet naar DCC. Ik weet gewoon dat ik de energie er niet voor ga hebben.

Dus voor nu, wens ik jullie allemaal gezondheid en veel liefde toe.

-×- Tazzy

Advertentie