Te moe om te lezen…

Iedereen heeft het wel eens. Te moe om te lezen…

Ik heb al bijna 2 weken helemaal niets gelezen.

Eerst kwam de griep met oorpijn. Oren uit laten spuiten…..

Toen kreeg ik gigantische hoofdpijn. De bloedtest gaf aan dat ik 1 of meerdere ontstekingen heb. Voorhoofdsholteontsteking en waarschijnlijk een virus. Ook heb ik iets te weinig Kalium en veelste weinig Vitamine D in mijn bloed. Dat verklaart de spierpijn en de 0.0% energie.

Kalium krijg ik genoeg binnen via mijn eten, maar dat kan ook een afwijkende uitslag hebben gegeven omdat ik slecht te prikken ben. Vitamine D krijg ikeigenlijk ook, genoeg binnen. In eten en bewegen. Ik ben geen stilzitter, wandel en fiets in mijn normale doen altijd veel. Ben een buitenmens. Daarom is het zo vreemd…..Maar vitamine d, krijg je dus het meeste binnen aan zonlicht. En die hebben we dus weinig gezien. Ik zeg altijd dat de zon me oplaadt en dat is dus ook echt waar. Het kan ook met het virus te maken hebben… Het is moeilijk te zeggen. Feit is: ik moet meer vitamine D in mijn bloed zien te krijgen. Een maand lang dubbele dosis, elke dag. Ik heb nooit gebrek gehad aan vitamine d. Ben een buitenmens, geen binnenzitter….

Nu mag ik niet in de zon vanwege de voorhoofdsholteontsteking medicijnen. De medicijnen helpen. De extra vitamine d ook, maar ik wil dat het sneller gaat. Ik ben zo gigantisch moe….. Ik ben geen afwachter. Rustig aan doen, zit niet in mijn aard. Zeker omdat ik pas nieuw werk heb… Ik wil dat niet kwijtraken…. Maar ik moet accepteren, dat ik echt eerst zelf op de been moet komen…. Ik zou het liefste: Hoppa! Weer de oude zijn… maar ik kom erachter dat het niet zo makkelijk gaat…. Ik leer hier ook van…om naar mijn lichaam te luisteren. Hoe graag ik ook iets wil… Mijn lichaam moet het er ook mee eens zijn…. Mind, body, spirit.

Dus… Ik doe mijn best om weer de oude bezige bij te worden… Maar het is niet 1,2,3 over, daar ben ik nu wel achter. Ik moet maandag weer bloedprikken. Ik hoop zo, dat het de goede kant op gaat….

Groetjes en een fijn weekend.-×- Tazzy

Ps: Gaan jullie naar Comic Con? Dan hoor ik graag, hoe het was! Ik ga zelf niet. Heb er gewoon geen energie voor (en die heb je daarvoor echt nodig, met al dat lopen en slepen van je merchandise). Have fun.