Schrijver van de maand November 2019: Robert Bijman

Helyx (2019)

In 2018 besloot ik om met mijn vierde boek een brug te leggen tussen beide tijdlijnen van het tweeluik en de trilogie.
Tom en Shantea van Tiamat worden op gruwelijke wijze gedwongen door een zwarte schizofrene paardman om met hun Tijdruimteschip de iCarus een vortex binnen te gaan en naar een andere tijdlijn af te reizen. Ze arriveren in een grot die Tom en Shantea bekend voor komt. Dan verschijnt er vanuit het niets een tweede Shantea, met naast haar Toms overleden vader. De verwarring is pas echt compleet wanneer Tom geconfronteerd wordt met zijn eigen evenbeeld dat het dode lichaam van Jenny in zijn armen draagt.

Hoe ziet je schrijftoekomst eruit?

Halverwege 2020 begin ik met het schrijven aan mijn laatste project van de Segrijn en Sotalia boekenreeks. Het wordt een echt Endgame-boek, waarin alle hybride volkeren van mijn afgelopen boeken samenkomen op de bezette planeet Tiamat om te strijden tegen de bezetters, de Anu-Naqi en de draakmensen van Eldur.
De komende maanden ga ik me vooral focussen op lezen en gamen, maar toch zal het nieuwe avontuur langzaam maar zeker vorm gaan krijgen in mijn hoofd. Ik verheug me nu al op dat nieuwe laatste boek.

Mijn boeken zijn overal te koop. Zie de voorbeeld links hieronder:

https://www.bol.com/nl/c/robert-bijman/10917246/

https://www.artbooksshop.com/search/?search=bijman