Ivonne Wilken -Instinct

Het boek komt in April uit, maar ik mocht het al lezen. En heb er echt van genoten. Had het in 2 dagen uit, dan is het een echte pageturner, in mijn ogen!

Je krijgt een kijkje in het leven van Alex, hij de trotse vader van een prachtige dochter. Als zijn beste vriend zijn kind verliest ( het was zijjn petekind), breekt er iets in Alex. Hij wil antwoorden. Waarom leeft zijn dochter en krijgen andere kinderen deze kans niet? Als hij op een avond tv kijkt en het nieuws over een vreselijke moord, op een 8jarig jongetje bericht doet, besluit hij om de moordenaar te vinden. Het is zijn manier om wraak te nemen, op het verlies van zijn petekind. Misschien kan hij de ouders van het jongetje, zo helpen om het af te sluiten. Iets wat hem zelf niet lukt. Hij moet en zal de moordenaar vinden. Hij heeft geen rust. Naarmate hij dichterbij het spoor komt, begin je steeds meer te nagelbijten. De klok tikt. Je hebt geen idee wie de moordenaar is.

Je leest stukjes uit Alex zijn oogpunt, maar ook stukken door de ogen van de moordenaar. De moordenaar is echt geschift. Af en toe moet je slikken. Wat deze moordenaar doet is vreselijk. Het is pure horror. Het raakt je, verscheurt je en soms wordt je een beetje ontoepaselijk ervan. Het is geen boek voor tere zieltjes. Ik als doorgewinterde horrorfan, moest toch af en toe slikken en de tranen stonden in mijn ogen. Het is een heftig verhaal, zoals de moordenaar alles ziet en denkt. Kreeg er echt de rillingen van. Echt een griezel! Gruwelijke moordenaar.

Het plot is echt geweldig goed. Al die tijd wist ik niet hoe het zou eindigen. Tegen het einde pas en dan denk je: huh???? Wat goed in elkaar gezet! Ik zag het niet aankomen. Daarom vind ik dit echt een steengoed boek.

Kun jij tegen een beetje horror? Dan is dit boek zeker iets voor jou! Het is absoluut geen doorsnee thriller. Geen 13 in 1 dozijn thriller, met een moord, moordenaar en de typische rechercheur, die een zaak op lost. Het is allemaal net even anders….Juist doordat Alex je als personage meesleept in een wereld, waar je niet in terecht wilt komen. Hij bijt zich erin vast. En daardoor wil je ook verder lezen, non-stop. Alex raakt je diep, als jonge vader. Zijn verdriet, angst en zorgen, je voelt het van de bladzijden op je gemoedsrust inspelen. En dan laat het jouw ook niet meer los.

5 dikke vette sterren!!!!!☆☆☆☆☆