Jenne Simon- Riverdale student handbook

In dit Engelstalige boekje, staat alles wat je moet weten over Riverdale High School. Vaak met commentaar van 1 van de leerlingen. Ze hebben allemaal hun eigen handschrift. Dit exemplaar is overduidelijk van Cheryl Blossom. Als je haar personage kent, dan herken je haar in haar uitspraken, op papier. Ze geeft commentaar op alles en iedereen. Ze wil mensen ook waarschuwen voor het stadje.

Het is echt opgezet als gids voor de school. De bekende studenten en leraren komen voorbij. De liedjes die je mischien kent uit de serie, komen als songtekst voorbij. De dood van Jason Blossom en alle gevaren die Riverdale teisteren. Football en cheerleaders.

Het leukste is dat het gedetailleerd is. Zelfs de reclame advertenties zijn van bedrijven in Riverdale. Maar alle duistere zaken komen even voorbij en ook alle ouders, Pops en de Serpents.

Ook staat er een soort geheimtaal in. Ik heb geen idee wat dat betekent. Het is een leuk hebbedingetje voor de echte fan. Anders vindt je er weinig aan denk ik.

De cover heeft mooie gouden letters opgedrukt, maar ook een rand, waardoor het bijna een echt gebonden boek lijkt te zijn.. Hierdoor krijgt het een jaarboek gevoel. Ook het logo is met goud bewerkt.

Het is een grappig boekje, met heel veel foto’s.

Het krijgt van mij 3 sterren.☆☆☆.