Serena Valentino- How to be a werewolf

Dit boek leert je werkelijk alles over weerwolven. Ze vergeten echt helmaal niets. Op alle vragen krijg je antwoord.

Er bestaan verschillende soorten. Ze leven anders. Kleden zich anders, gedragen zich anders. Hebben een hekel aan bepaalde dingen en vijanden. Hoe kun je als weerwolf tussen de mensen leven? Verander jij met volle maan of kun je op elk gewenst moment veranderen? De auteur heeft alle antwoorden voor je. Er is een boekenlijst en filmlijst. Het is alles dat je wilt weten, als weerwolf. Maar het is zo compleet, dat het te erg is geworden. Het voelt aan als herhaling, om het boek op te vullen. Het zijn dingen, die je al wist. En sommige dingen hebben niets met weerwolven te maken, maar wel met 1 van de wezens, die een klein beetje weg heeft van een weerwolf, zoals de kitsune. Het is een boek met een knipoog naar de mensen. Het is echt een handboek, hoe je te gedragen als je een weerwolf bent. Het voelt een beetje kinderachtig aan af en toe.

De vormgeving is erg mooi en je bent er wel een paar uur mee zoet. Het is een echt hebbedingetje voor in je kast. Al was het alleen maar voor de cover. Een jongen half mens, half wolf met mooie effecten staat op de cover.

Het engels is goed te lezen en niet moeilijk. Maar het is allemaal net een beetje te, te, te overdreven. De auteur heeft echt de hele trukendoos opengetrokken om de pagina’s gevuld te krijgen. De mooie foto’s zijn echt van toegevoegde waarde.

Het boek krijgt van mij 3***.