Schrijver van de maand Juli 2021: Ninja Paap Luijten


Beste horror, fantasy en spannende boeken-fans! Het is superleuk om schrijver van de maand te mogen zijn in deze groep. Ik ben Ninja, eigenaresse van De VerhalenNinja en auteur van fantasyboeken en -verhalen.

Tussen de publicatie van mijn debuutroman – Oragayn – in 2019 en de komende publicatie van mijn nieuwste boek – Doodswind – is er veel gebeurd. Er zijn nieuwe verhalen verschenen, waarover je alles kunt vinden op mijn website. Maar … het is natuurlijk nóg leuker als je ze kunt lezen!

Omdat ik deze maand jarig ben én omdat ik het heel leuk vind als ik iets extra’s kan bieden wanneer ik schrijver van de maand ben, geef ik jullie de kans om deze maand een groot aantal van mijn e-books gratis te lezen.

  • Geef via een pb aan bij https://www.facebook.com/DeVerhalenNinja of in een e-mail aan info@verhalenninja.nl dat je mee wilt doen
  • Kies één e-book uit de selectie (zie tweede afbeelding) of … kies ze allemaal, leef je uit!
  • Vertel erover! Dat mag in een recensie, in een mening, in een blog, in een collage. MINIMAAL in deze groep. Maar je mag natuurlijk óók in andere groepen, op je eigen blog, aan je tante, bij je oma of in de plaatselijke krant iets erover publiceren. Als je er maar ook iets over laat weten híér.
  • Exclusief voor leden van deze groep.
  • Na juli 2021 vervalt deze actie.

Overigens: op mijn website vind je veel gratis leesvoer, die kun je in pdf downloaden. Dus sowieso zit je bij mij nooit zonder verhalen!
Ik hoop nog veel met jullie te kunnen kletsen deze maand.

Groetjes,
Ninja Paap-Luijten