R.L. Stine – De laatste klas 4: verbroken verbinding

In het vierde deel van deze gave serie, kom je meteen al midden in een horrorverhaal terecht. Clarissa moet haar zus begraven. Ze is door een ongelukkige val om het leven gekomen. Tijdens en na het afscheid, komt ze erachter dat er iets goed mis is. Ze moet uitvinden, wat er aan de hand is. Ook al zijn de dingen die er gebeuren echt heel erg eng en naar allemaal. Haar zus neemt contact met haar op via de telefoon. Ze weet dat haar klas vervloekt is, maar kan ze nog levens redden, voordat het volgende slachtoffer valt?

Wederom een erg spannend verhaal. Moeilijk weg te leggen. Nagelbijtend spannend. Ik heb het in 1 ruk uitgelezen. Beeldend beschreven. Het plot zit goed in elkaar. En het plot is ook net weer even anders, als je dacht.

Ik denk dat de boekjes allemaal mlos van elkaar te lezen zijn. Het hoofdpersonage is steeds iemand anders in shadyside. Ze kennen elkaar wel allemaal. Voor de tijdlijn is het beter om ze op volgorde te lezen. Maar ik denk niet dat het perse hoeft. Deze boeken zijn slecht te vinden, dus als je er een kunt vinden… gewoon lezen! Want doe je datniet, mis je echt iets hoor!

Dit deel krijgt 4 **** van mij.