21 wrede winters

In deze bundel staan 21 verhalen. Het zijn allerlei genres, maar ze neigen of gaan allemaal naar de duistere kant. Een winter is nu eenmaal vaak wreed, deze verhalen passen daar precies bij. In elk verhaal komt wel eern medaillon voor. Soms met een grote rol, de andere keer heeft het een kleinere rol.

Het ene verhaal leest vlotter door, dan de andere. Meerdere auteurs, meerdere schrijfstijlen. Ik denk dat er voor iedereen wel een of meerdere verhalen instaan, die je favoriet gaan worden. Het is een goede mix, dus je wilt ze allemaal lezen.

Ik zal de meeste verhalen, ultrakort samenvatten.

*Hoe ziet jouw levenspad eruit? Welke richting ga jij in?* Een tuinman met een lugubere hobby *Warmte vinden in de vrieskou * Het verliezen van je ouders * De gruwelijke waarheid van een verdwenen kind * Een brief aan je te jong overleden opa * Zo vader, zo dochter * Bijzondere optocht door een koud bos * Een helse zeiltocht * Wat is echte liefde jou waard? * toekomstige genetische manipulatie * Een dorpje met een duister geheim * Aliens * Een vervloekt medaillon * Kies jij je zusje, of je opa? * Een zus met veel op haar kerfstok * Rust vinden * Het verlies van vrouw en kind * Een oma met een ernstig trauma * Organenhandel * Verjongen door te eten.

Deze bundel krijgt van mij 3 sterren.

Advertentie