Het griezelgenootschap- De beet van de demon

Dit is er een uit de oude doos. Het is een interactief boek. Jij bepaalt het einde, vanaf de allereerste keuze die je krijgt. Welke kan t ga jij op? De eerste keuze, kan meteen al de laatste zijn, dan is het boek meteen uit! Maar ik maakte de goede keuze, zodat ik langer leesplezier had.

Het gaat over een jongen: Jaap. Hij wordt bij zijn stervende oom geroepen. Hij krijgt een (wel) heel erg vreemde erfenis van zijn oom. Hij mag het stokje overnemen als griezeldetective. Zijn oom wordt opgehaald door een naar wezen, omdat hij zijn ziel heeft verkocht. Het is belangrijk dat zijn werk wordt voortgezet, dus Jaap gaat ervoor.

Maar of hij er wel voor geschapen is, dat hangt af van de keuzes die je als lezer maakt. En daar wringt hem nou net de schoen. Je verhaal kan zonder waarschuwing zomaar: Pats!Boem!afgelopen zijn.Dus maak de goede keuzes, want dan komt je in een echte horrorwereld terecht. En hopelijk kun je er samen met Jaap weer uitkomen. Maar het hoeft niet. Dit boek houdt geen rekening met happy endings en tere zieltjes.

Goed geschreven, origineel bedacht, het leest vlot en krijgt van mij 4****.

Advertentie