Recensies en Recensie aanvragen

Al mijn recensies staan op deze blog. Je kunt ze via google zoeken op naam (titel of auteur en dan ik hou van horror er achteraan), maar ook op genre (als je goed kijkt zie je bijn elk blogbericht onderaan onderwerpen staan. Druk je op bijvoorbeeld thriller, krijg je alle blogs die daaronder passen. Druk je op giveaway, krijg je alle winacties. Scrollen kan ook. Helaas geeft WordPress geen jaartalllen en maanden meer weer in een menu, of een zoekknop. Dat zijn betaalde functies en ik ga niet betalen voor mijn blog. Ik blijf gratis bloggen. Maar deze blog is best productief, dus als je een specifiek boek zoekt, kun je beter de google of de onderwerpen onder een blog gebruiken!

Ik lees graag boeken in de genres: fantasy, horror, science-fiction, avontuur, dystopisch, fairytale, historische fantasy en alles waar spanning in zit. Dus ook thrillers! Boeken voor jong en oud.

Wil jij een recensie van mij?

  • Stuur me een mailtje : tazintotherasmus@hotmail.com
  • DM me op instagram: @tazzy.loves.books
  • Op facebook, kun je me vinden als Tazzy Jeninga-Blogger maar ook onder mijn gewone profiel Tazzy Jeninga. Ik geef altijd antwoord via Messenger.
  • via Twitter: @tazzyjoe

Ik lees alleen op papier. Geen e-books. Papieren exemplaren, zijn altijd welkom. Maar neem eerst even contact met mij op. Ik doe graag mee aan een Blogtour, maar ook kan ik recensies inplannen op een datum. Krijg ik geen datum, dan lees ik ze op volgorde van binnenkomst. Dat kan dan wel even duren soms.

Proeflezen, doe ik niet vaak. Maar als ik het doe, alleen op papier!

Recensies deel ik eerst op dit blog en de gelijknamige facebookgroep! Een paar dagen/ weken later plaats ik het desgewenst ook op Instagram, Twitter, Hebban en Bol.

ps: deze blog heeft ruimtegebrek binnen een geringe tijd. Dan ga ik over naar een nieuwe link: ik hou van horror fantasy en spanning.

Advertentie