Contact/ Reageren/ Tazzy

20171118_123308.jpg

Heb je vragen of wil je een berichtje sturen? Doe dit via tazintotherasmus@hotmail.com of via mijn facebook messenger Tazzy jeninga of Tazzy Jeninga-Blogger .

Je kunt niet meer reageren op blogposts vanwege de avg wet. Ik keur geen een reactie aanvraag meer goed en verijder ze meteen. Helaas is deze regel er. Maar ik blijf bloggen ☺.

*Ik ben dus Tazzy….Ook bekend als Natasja. Ik ben de beheerder van deze blog en van de facebookpagina! Ik schrijf ook voor Sf terra magazine.

Ik ben geboren in 1981, heel dicht bij de zee. Dat betekend dus dat ik dol ben op de zee. (Maar ik heb wel watervrees, Taz hates water) Ik ben ook gek op Schepen, vooral de oude schepen. Sail is dus voor mij een super-evenement. Ik hou ook van geschiedenis, daar komen ook veel schepen in voor. Maar ook Oorlogsgeschiedenis en allerlei verhalen: Als er maar een zwaard in zit! Ik heb het ook met vliegtuigen en dan vooral de Dakota die in Band of Brothers is gebruikt. Prachtig vliegtuig. Op een vliegshow ben ik dan ook net een kind in een snoepwinkel!

246474_10151228987246042_962499938_n

1044919_10151772577681042_548221625_n

Ik hou van horror, lekker griezelen. Toch zijn echte horrorverhalen moeilijk te vinden. Maar ik blijf zoeken! Fantasy is mijn favoriet genre. Daarom zul je hier veel recensies bij Fantasy zien. Ook heb ik een nieuw genre toegevoegd. Dystopisch. Werelden waarin wij niet zouden willen leven! Daar komen echt nog heel veel boeken bij. Een heerlijk genre! Voor de rest lees ik alles waar spanning inzit en pak ik tussendoor wel eens een roman;-).

Motto: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ik ga graag naar het Theater voor muziek, maar ook voor Cabaret. Ik vind het echt heerlijk om een avondje ongegeneerd te lachen. Bijvoorbeeld bij: Van Der Laan & Woe en Veldhuis en Kemper. Kees van Amstel is ook erg leuk! Ik ga het liefste naar Theater De Kampanje in Den Helder, maar ook De Vest in Alkmaar ligt op mijn route. In de Kampanje kom al sinds ik een klein meisje was (ja, ik ben echt klein geweest). We gingen dan voornamelijk naar BZN en andere bandjes. Tegenwoordig ga ik veel naar Cabaret of een toneelstuk. Jon van Eerd fan. Die man is geweldig!

tcm17324955_Large TM_1750_001_Veldhuis_Kemper_Ofdegladiolen_F_LeoVeger

Mijn muziek smaak: Ik luister echt graag naar punk. Bandjes zoals Green Day, waar ik al sinds Dookie fan van ben, staan standaard in mijn playlist. Maar ook Simple Plan, Good Charlotte, David Garrett (violist), 3js, Celtic Tenors, Th Dubliners, Queen, The Darkness, p!nk en nu ook 5 seconds of Summer. Ook hou ik van Rock n Roll en dan vooral Elvis.

sp Green-Day-Art-HDdav10_71PSXEvrfbL_SY470_

Mijn andere grote hobby is fotografie. Ik ben daar altijd mee bezig. Jullie zullen hier ook foto’s voorbij zien komen!

Ik lees al sinds kleins af aan en mijn doel is dan ook: IEDEREEN AAN HET LEZEN KRIJGEN.

(en zorgen dat jullie genoeg boeken op jullie ik-wil-hebben-lijstje hebben staan;-))

Nog wat vragen waar ik graag antwoord op geef:


*Waar blog je over?

Boeken die ik lees en over spannende en leuke dingen die ik mee maak.


*Waar komt de naam van je blog vandaan?

Het zijn de genres boeken die ik het liefste lees. En het is vernoemd naar de gelijknamige facebookpagina.


*Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Band of brothers acteurs ontmoeten! 


*Welke droom zou je graag vervuld zien?

Mijn droombaan vinden of van mijn hobby mijn werk maken!


*Wat is je favoriete vakantieland en waarom?

Kroatië! Lieve mensen, prachtige natuur, heerlijk eten en een prachtige zee!


*Heb je huisdieren?

Ik heb 3 cavia’s en 2 honden.


*Wat is je lievelingsfilm?

Het blijft toch lord of the rings. Alhoewel ik veel films supergoed vind! Ik vond Unbroken ook echt goed en Fantastic Beasts. 

Serie: Band of brothers, Frontier, The walking dead en ik vind thè kings of con geweldig… (met Richard Speight Jr. Heerlijk die humor).

received_1629716823762099.jpeg


*Wat is je favoriete boek?

Het boek wat ik het meeste gelezen heb is de Jury van John Grisham. A time to kill.2018-02-10 17.31.07.png


*Wat wil je bereiken met je blog, waar hoop je op?

Mensen een idee geven, wat ze kunnen lezen. En helpen om mensen meer te laten lezen. Ook wil ik mensen tips geven om leuke dingen mee te maken.


*Wat zou je nooit doen?

Bungeejumpen. . Ik breek wsl af dan😂.


Als jullie vragen of opmerkingen hebben, laat dan even een reactie achter! *gezellig*

Groetjes Tazzy

tazboom

1 thoughts on “Contact/ Reageren/ Tazzy

Plaats een reactie