Meet & Greet: Lineke Breukel 28/5/2017

Op de fiets naar Wieringerwaard, daar kwam Lineke langs. Speciaal voor haar lezers een gezellige middag bij de gastvrije familie  Bakker thuis. Als een van je favoriete auteurs in het land is, moet je de kans nemen om haar te ontmoeten!  Ze woont in Zweden namelijk!

We zaten heerlijk in de tuin. Lineke kan vertellen en wij kunnen uren luisteren.  Ze vertelde over haar reis door diverse landen. Ze reist met haar man en hond in hun kamper: Crazy  Daisy door Europa. Daisy begon wat gebreken te vertonen. Maar als het goed is, kan ze de terugreis naar Zweden helemaal aan!

Het is heerlijk om te horen dat ze tijdens haar reis gewoon weer nieuwe ideeën krijgt voor een nieuw verhaal.  Ze schrijft verhalen die ze zelf ook zou willen lezen en ze zoekt altijd van te voren de details uit. Die moeten kloppen.  Voor de fans : ze is nog met meerdere manuscripten bezig en schrijft lekker verder.  Het verzoekboek : IJSVOGEL gaat dit jaar nog uitkomen waarschijnlijk. Daar kijk ik erg naar uit. Heb er aan meegedaan. Vooral dmv sfeerfotos van de omgeving en de naam van een van de personages gegeven.  Ik ben later wat minder actief geweest, maar heb het wel gelezen.  Het komt vrij dichtbij omdat er veel herkenbare plaatsen in het boek zitten  (voor mij). Benieuwd naar het eindresultaat!

Marijo heeft nog een interview gedaan voor mustreads or not. Deze komt binnenkort online.  De link zal ik hier plaatsen.  Je leert hierdoor zoveel over Lineke!

Natuurlijk heb ik nog een boek laten signeren  (die ik nog ongesigneerd in de kast had staan. kreeg nog een paar Prachtige kaarten erbij.

We hebben veel gelachen en het is zo leuk om haar te leren kennen! Het voelde alsof ik haar al jaren ken  (in levende lijve). Ik blijf het zo gaaf vinden dat auteurs en lezers bijna altijd dat gevoel hebben. We zijn in ons element bij boekenliefhebbers!

Lineke is superlief en we denken hetzelfde over Veel dingen.  Ik hoop haar nog vaker tegen te komen. Echt enorm leuk dat ze de tijd heeft genomen om langs te komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s